BETONARBEJDE

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Betonarbejde

Din partner til solid støbning af fx fundamenter, gulve, dæk og vægge

 • Skal du have støbt et fundament?
 • Har du brug for at få isoleret og støbt et betongulv i forbindelse med etablering af et terrændæk?
 • Er du på udkig efter en partner til at udføre in-situ-støbninger af vægge, dæk eller andre betonkonstruktioner?

Så er du i gode og erfarne hænder hos Toft. Udførelse af betonopgaver af enhver art er nemlig en af vores kernekompetencer. Vi er således din pålidelige partner, når det kommer til at løse enkeltstående betonopgaver, eller hvis du er på udkig efter en fagentreprenør med solid erfaring og ekspertise inden for betonarbejde. Fx til at støbe et betonfundament, et terrændæk, en betonvæg, en rampe, et gulv i en hal eller til in-situ støbt beton.

Præcist, prisbevidst og langtidssikret

For os er begreber som betonforskalling, betonslibning, betonarmering, sandpudefundamenter og randfundamenter en helt naturlig del af ordforrådet og hverdagen, og vi yder til enhver tid vores ypperste for at løse din opgave eller dit projekt præcist, prisbevidst og med den langtidssikrede løsning for øje.

Med Toft som din betonentreprenør får du:

 • Rådgivning og professionel sparring med et erfarent betonfirma
 • Veluddannede medarbejdere og høj faglighed
 • Stærk opgave- og projektstyring
 • En konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaven eller projektet
 • Højt engagement og viljen til samarbejde
 • Ordentlighed, grundighed og fleksibilitet
 • Kvalitet og kvalitetssikring

Toft løser alle typer opgaver i relation til jord, kloak, beton og anlæg:
”Alt i jorden – op til og med soklen,” som vores ejer og direktør, Jens, udtrykker det.

Toft – et solidt fundament!

Har du brug for at få afklaret spørgsmål – eller måske for gode råd, vejledning og sparring i forbindelse med din betonopgave eller betonentreprise?

Så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Vi ser frem til samarbejdet i forbindelse med din forestående opgave eller dit kommende projekt.

Nedenfor kan du se eksempler på betonopgaver, vi har udført for andre kunder.

Betonentreprenør til både mindre- og mere omfattende betonarbejde på Fyn

Der er stort set ikke det betonarbejde, som vi hos entreprenørfirmaet Toft Entreprise A/S ikke kan klare. I kraft af at vi bl.a. er betonentreprenør udfører vi både de mindre betonopgaver såsom støbning af fundament til nybygget hus eller garage, til de mere omfangsrige opgaver såsom betonstøbning til store virksomhedsdomiciler.

Som betonentreprenør har vi bl.a. støbt fundamentet til et 2000 m2 stort bilhus i Fredericia, og vi har også støbt fundamenter til almennyttige boliger i Tommerup samt stået for beton-, murer-, kloak- og anlægsarbejdet i forbindelse med opførsel af en ny sportshal med klasselokaler og omklædningsrum til Haahrs Skole i Svendborg.

Du kan se flere eksempler på vores udførte arbejde og referencer her.

 

Vi udfører bl.a. støbning af betonfundamenter på Fyn

Vores fundamentarbejde er typisk begrænset til at gå op til soklen, hvilket dermed omfatter alle opgaver, som er nede i jorden.

Betonarbejde er lidt anderledes, da nogle opgaver er over sokkelhøjden. Udover, at vi kan stå for støbning af dit betonfundament samt lave sandpuden, så kan vi også tilbyde in-situ-støbninger af vægge mm.

Hvis du kun forbinder betonarbejde med støbning af fundamenter, så kan vi dermed gøre dig klogere. Vi kan også lave bygninger i beton forstærket med stålspær, og som derefter beklædes med facadesten. Har du en specifik opgave i tankerne, så kan vi højest sandsynligt hjælpe dig med den.

 

Vi er det oplagte betonfirma og entreprenørfirma til betonstøbning

Hos Toft Entreprise A/S er vores slogan ”Et solidt fundament”. Vi arbejder med betonstøbning inden for mange forskellige ting.

Herunder bl.a.:

 • Støbning af trapper
 • Støbning af betondæk
 • Støbning af sokkel
 • Etablering af betondæk
 • Støbning af betonvægge og betonforskalling
 • Og meget andet

Uanset hvilke betonopgaver, du gerne vil have udført, så er vi det rette firma til opgaven. Vi kender reglerne og de krav, der er til forskellige betonelementer, og derfor støber vi med fokus på præcision, pris og et holdbart resultat.

 

Din lokale betonentreprenør til betonarbejde, betonslibning og betonkonstruktioner

Beton er et både prisvenligt, holdbart og praktisk materiale. Derfor er det oplagt at vælge beton til mange opgaver. Betonstøbning er ikke kun forbeholdt fundamenter og sokler.

Toft Entreprise A/S kan arbejde med støbning af beton, hvilket vil sige nyetablering, men vi kan også arbejde med eksisterende betonelementer. Det kan f.eks. være i form af betonslibning. At slibe beton kan være en nem og billig måde at renovere et betongulv på.

Vi udfører stort set alle former for betonkonstruktioner, og vi kan både udføre opgaven som hovedentreprise og som totalentreprise.

 

Betonarbejde udført af betonentreprenør

Vil du gerne have en pris på støbning af betongulv eller lignende?

Hvad prisen er for at få udført betonarbejde, kommer an på flere ting.

F.eks. kommer prisen an på omfanget, og om du har specifikke ønsker til støbningen af dit betongulv. Derudover kommer prisen også an på, om der er tale om støbning af gulv med gulvvarme (f.eks. i et nybygget hus eller erhvervsdomicil), eller om det er et betongulv uden gulvvarme.

Er der derimod tale om et halbyggeri af en lagerhal eller lignende, eller måske en garage, en stald eller en lade, så er det fint at vælge støbning af gulv uden gulvvarme.

 

Kontakt os, hvis du ønsker betonarbejde udført af betonentreprenør på Fyn med mange års erfaring

Vi er den perfekte betonentreprenør til alle former for opgaver for erhverv.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan løse din opgave, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Ring eller skriv til os. Du kan benytte vores kontaktformular her.