Udgravning til sø

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Udgravning til etablering af sø – vi er eksperter på området

Vil du gerne have din egen sø på din privatgrund eller ved din virksomhed? Så kan du sagtens få anlagt en. Hos Toft Entreprise A/S kan vi grave og flytte tonsvis af jord både hurtigt, effektivt og professionelt. Så hvis du gerne vil etablere en sø, så vil vi gerne stå for udgravningen.

Når vi står for etablering af en sø, så er det en eller flere af vores anlægsarbejdere, der klarer opgaven. Hvis du gerne vil have mere dyreliv og natur ind på din grund, så er det oplagt at starte med at få anlagt en sø eller et større vandhul.

 

Vi rådgiver bl.a. om anlægning af sø

Hos Toft Entreprise A/S er vi specialister i næsten alt udendørsarbejde. Det spænder over anlæg af søer til støbning af betonfundamenter til jordarbejde og kloakservice. På grund af vores brede og dybdegående erfaring, kan vi rådgive om mange ting inden for bygge- og anlægsarbejde. Det gælder selvfølgelig også anlægning af sø.

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor stor den skal være, hvor den skal placeres og stå for de eventuelle tilladelser der kræves.

 

Etablering af søer til en fordelagtig pris

Fordi vi har meget erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen, og fordi vi råder over vores egne maskiner og materiel, så er vi i høj grad uafhængige af andre firmaer og selskaber.

Vi samarbejder med visse virksomheder inden for nicheområder, men fordi vi kan klare meget af det selv, kan vi også tilbyde dig en fordelagtig pris på etablering af søen.

 

Vi kan både stå for etablering af sø i park og på erhvervsgrunde eller offentlige arealer

Da vi både udfører opgaver for erhverv, er der mange forskellige steder, hvor vi kan stå for etableringen af en sø. Det kan enten være etablering af sø i terræn/på mark – men det kan også være anlægning af sø ved et kontordomicil, hvis I ønsker at se endnu mere indbydende ud over for både medarbejdere, kunder og andre, der kommer hos virksomheden.

Hvis du gerne vil have os til at stå for etableringen af din sø, står vi gerne for alt, lige fra den indledende snak om størrelse, dybde og placering, til indhentningen af gravetilladelser mm. Vi kan også hjælpe med selve ansøgningen om etablering af søen, og vi kender de gældende regler på området.

 

Vi står også gerne for etablering af vådområder

Da vi er centralt placeret, er der praktisk talt ikke det sted på Fyn, hvor vi ikke kan stå for etablering af vådområder. Vådområdet kan fyldes naturligt med vand over tid. Et vådområde bidrager til biodiversiteten, så hvis du ønsker mere dyreliv, er et vådområde det perfekte sted at starte.

 

Står du over for en snarlig udgravning af sø? Så kontakt os i dag for en snak

Danmark er et skønt land med et rigt dyre- og planteliv. Men hvis du gerne vil gøre en indsats for at bevare dette plante- og dyreliv, og du næsten ikke kan vente med at nyde din egen sø, så kommer vi gerne så hurtigt som muligt, og hjælper med udgravningen.

Hvis du vælger os til etablering af din sø, er du sikker på at få professionel hjælp. Vi går højt op i at følge regler, kundernes ønsker og gældende lokalplaner. Så når vi har etableret din sø, kan du være helt trygt ved, at den er lovlig og velanlagt.

Eksperter i udgravning til etablering af sø