In-situ støbt beton

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Betonentreprenør der laver in-situ-støbning i beton

At noget er in-situ vil sige, at det er støbearbejde, der udføres på stedet. Så når vi laver in-situ-støbning hos en kunde, vil det sige, at betonen tages med ud til lokationen, hvorefter vi støber det i nogle ”forme” som passer perfekt til formålet og den opgave, det skal bruges til. Når noget er in-situ-støbt, kan man bedre tilpasse støbningen til underlaget og de unikke terrænforhold, der er på stedet.

Du kan bruge løsningen til mange forskellige formål. F.eks. kan vi støbe kældervægge og andre former for vægge, terrændæk, fundamenter og meget andet. Vi benytter også ofte in-situ-støbning til lagerhaller, og andre former for halbyggerier samt ved opgaver for boligforeninger, der gerne vil have opført en masse rækkehuse.

 

In-situ-støbte kældervægge, dæk, vægge og forskalling m.m.

Hos entreprenørfirmaet Toft Entreprise A/S har vi mange års erfaring inden for dette område. Et in-situ-støbt betondæk har mange fordele, da det er mere fordelagtigt at støbe dækket på stedet end at prøve at lave en præfabrikeret løsning, som så skal passe til terrænet, miljøet og kundens specifikke ønsker.

Vi tilbyder mange andre forskellige opgaver herunder kældervægge, betondæk, vægge og forskalling, betongulve og betonsokler.

Kontakt os hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Fordele ved at vælge in-situ-støbning af kloak

Hvis du skal have nyetableret en kloak, eller hvis du skal have erstattet en gammel kloak, og den skal laves fra bunden, er det en fordel at få den støbt på stedet. Med en in-situ-støbt kloak kan man nemt tilpasse kloakrørene og hældningen til terrænet.

Når du benytter os til in-situ-støbning af din kloak, får du glæde af vores store ekspertise, gode knowhow og materiel samt vores mange års erfaring. Vi har maskinerne og udstyret til at kunne støbe en kloak ude på lokationen, og du får altid en konkurrencedygtig pris og en langtidssikret løsning.

Som din lokale autoriserede kloakmester i Ringe og Odense tilbyder vi desuden også diverse opgaver inden for kloakering og kloakservice, herunder bl.a. renovering af kloakker samt nyetablering og meget andet.

 

Skal du vælge betonelementer til elementbyggeri eller in-situ-beton?

Der er både fordele og ulemper ved elementbyggeri med betonelementer og opførelse med in-situ-beton. De præfabrikerede betonelementer bliver ofte brugt til elementbyggeri, men da har man ikke fokus på unikke omstændigheder, og at der kan være ting, der skal tilpasses i forbindelse med opførelsen af bygningen.

Vælger du opførelse med in-situ-beton, får du en mere specialtilpasset løsning, som du kan have glæde af i mange år, men som til gengæld tager længere tid at opføre, da man skal vente på, at betonen hærder, inden man kan bygge videre.

Om du vælger in-situ-beton eller elementbyggeri med betonelementer er op til dig, men hvis du er på bar bund og gerne vil have råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vælg en erfaren beton-entreprenør som er specialist i in-situ-støbt beton

Vores slogan er “Et solidt fundament”. Vi kan udføre alle tænkelige former for betonopgaver og byggerier, som kræver en professionel betonentreprenør.

Uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til, så kan vi sikkert klare opgaven for dig. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende samtale med dig om din in-situ betonopgave. Ring til os på 70 30 23 83, send os en e-mail på info@toft-e.dk eller brug vores kontaktformular.