VI TILBYDER

Jordarbejde

Vi håndterer alt fra udgravning, bortskaffelse, flytning eller deponering af jord til indbygning af råjord, grus og sandpuder. Så uanset hvilken type jordopgave, du har brug for assistance med, står vi klar til at hjælpe dig!

Kloakarbejde

Vi har stor erfaring med alle typer af kloakarbejde. Fra mindre punktreparationer (fx huskloak, tagvandsledninger og kloakledninger) og dræning til totalkloakering i forbindelse med byggemodning. Og vi har alt det nødvendige udstyr, så vi kan udføre arbejdet til punkt og prikke.

Betonarbejde

Udførelse af betonopgaver af enhver art er en af vores kernekompetencer. Vi er således din pålidelige partner, når det kommer til at løse enkeltstående betonopgaver, eller hvis du er på udkig efter en fagentreprenør med solid erfaring og ekspertise inden for betonarbejde.

Anlægsarbejde

Med erfaring, faglighed og engagement tilbyder vi en bred vifte af anlægstjenester til erhverv og offentlige institutioner. Både som enkeltstående opgaver og i fagentreprise. Fra jordarbejde, kloakarbejde og ledninger i jord (fjernvarmeledninger og elledninger) til beplantning, vejanlæg og belægningsarbejde.

Hoved- og totalentrepriser

Toft har mange års erfaring med både store og mindre byggerier, og vi er således vant til at styre projekter sikkert i hus. Fra udarbejdelse og indgivelse af byggetilladelse, myndighedsbehandling og samarbejde med arkitekter og ingeniører til den rette sammensætning af håndværkere og andre underleverandører.

Service og serviceaftaler

Har du brug for en kompetent og pligtopfyldende samarbejdspartner til diverse forefaldende opgaver inden for praktisk drift og vedligehold og forebyggende service i relation til en eller flere ejendomme?