ANLÆGSARBEJDE

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Anlægsarbejde

– med fokus på langtidssikrede kvalitetsløsninger

 • Skal erhvervsgrunden kloakeres, terrænreguleres eller have ny flisebelægning?
 • Skal du have etableret en parkeringsplads, vej, cykelsti, belægning eller et have-/parkanlæg?
 • Skal der flyttes jord eller etableres naturarealer, søer eller vandløb?
 • Skal udstykningen byggemodnes?

Uanset arten af dit anlægsarbejde, så har du ret sikkert brug for en kompetent og pålidelig entreprenør til at varetage opgaven.

Hos Toft står vi klar til at byde ind med vores ekspertise og arbejdskraft. Med erfaring, faglighed og engagement tilbyder vi en bred vifte af anlægstjenester til erhverv og offentlige institutioner. Både som enkeltstående opgaver og i fagentreprise. Fra jordarbejde, kloakarbejde og ledninger i jord (fjernvarmeledninger og elledninger) til beplantning, vejanlæg og belægningsarbejde.

Funktion, æstetik og kvalitet

Vores speciale er at skabe kundetilpassede og langtidssikrede løsninger, der opfylder både dine funktionelle ønsker og æstetiske visioner. Vi forstår, at dit projekt er unikt, og vi skræddersyr derfor vores løsning til at imødekomme dine specifikke behov. Sammen løfter vi anlægsopgaven eller -entreprisen og skaber en gennemtænkt løsning, hvor funktionalitet, pris, æstetik og kvalitet går hånd i hånd.

Hvorfor vælge Toft? Hos os får du:

 • Funktionelle og langtidssikrede kvalitetsløsninger til en god pris
 • Erfaring og ekspertise
 • Rådgivning og professionel sparring
 • Stærk opgave- og projektstyring
 • Højt engagement og stort fokus på det gode samarbejde
 • Ordentlighed, grundighed og fleksibilitet
 • En velkonsolideret partner

Dét kalder vi et solidt fundament!

Klar til at komme i gang?
Kontakt os i dag, så vi kan gennemgå dine idéer og komme i gang med din anlægsopgave eller dit anlægsprojekt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Her ser du eksempler på anlægsopgaver, vi har udført for andre kunder:

Professionelt bygge- og anlægsarbejde i Odense og resten af Fyn samt  på Sjælland

Hos Toft Entreprise A/S har vi omkring 25 ansatte, og vores medarbejdere spænder bredt, da vi både har byggeledere, egne håndværkere samt tegnestue. Vi råder over vores eget materiel, hvilket vil sige, at vi ikke skal betale et andet firma for at leje udstyr og maskiner, og vi skal dermed heller ikke vente på, at det bliver ledigt.

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for bygge- og anlægsarbejde, og vi kan klare opgaver på Fyn, hvor virksomheden er placeret ikke langt fra Odense – men vi kan også løse opgaver for kunder på Sjælland.

 

Jordarbejde og gravearbejde udført af entreprenør med mange års erfaring

Vores entreprenørfirma har eksisteret siden 2015, og siden da er virksomheden vokset i omfang og antal af medarbejdere. En af vores spidskompetencer er jordarbejde og gravearbejde, og vi har de rigtige maskiner, sådan at vi ikke blot kan grave i jorden hurtigt og effektivt, men også samtidig kan flytte den.

Der er stort set ikke den opgave inden for jord- og gravearbejde, som vi ikke kan klare. Vi kan både udgrave, bortskaffe, flytte og deponere jord. Selvom vi f.eks. kalder det for jordarbejde, så omfatter gravearbejdet også grus og sandpuder og deslige.

 

Maskinlægning af fliser til etablering af ny parkeringsplads mm.

Hos Toft Entreprise A/S har vi de rigtige maskiner! Det giver os de bedste forudsætninger for at lave et godt stykke arbejde, når vi udfører f.eks. etablering og anlæg af ny parkeringsplads. Vi gør vores bedste for, at du er tilfreds, og med maskinlægning af fliserne går arbejdet hurtigt, så der ikke bruges unødig tid på at lægge fliser.

Inden for maskinlægning af fliser arbejder vi især med etablering af nye parkeringspladser for erhvervskunder, supermarkeder, indkøbscentre, skoler og gymnasier, offentlige institutioner mm.

Faktisk kan vi stå for etablering af parkeringspladser for erhverv såvel som det offentlige.

Når du bruger os til at få anlagt en ny parkeringsplads, så kan vi også hjælpe dig med valg af belægningen til p-pladsen. Vi rådgiver naturligvis også altid om, hvordan opbygningen af parkeringspladser er mest optimal.

 

Kloakarbejde udføres af en autoriseret kloakmester

Blandt vores 25 ansatte har vi også dygtige rørlæggere og autoriserede kloakmestre som kører i Ringe, Odense og omegn.

Derfor kan du være tryg ved at bruge os, når du skal have udført kloakarbejde og kloakservice. En kloakmester kommer ud til din adresse og udfører arbejdet ift. gældende lovgivning.

Foruden at være sikker på, at alt udføres til punkt og prikke, så kan du også være tryg hos os, da vi kan udføre alt fra mindre punktreparationer og strømpeforing til nyetablering af kloakering.

 

Anlægsgartner til beplantning mm. – Her får du altid en god pris på anlægsarbejde

Hos Toft Entreprise A/S får du altid god kvalitet, som du kan regne med. Vi har fokus på langsigtede løsninger, og det gælder for alt anlægsarbejde, beplantning og andre opgaver, som kræver professionelle folk.

Hvis du gerne vil have en pris på, hvad det vil koste at få hjælp af en af vores anlægsmedarbejdere, kan du skrive eller ringe til os. Så får du et godt tilbud på anlægsgartnerarbejdet.

Professionelt bygge- og anlægsarbejde i Odense og resten af Fyn

Nedgravning af kabler til elbiler mm. samt nedgravning af fjernvarmeledninger

Ved hjælp af vores gravemaskiner og andet materiel er vores medarbejdere effektive til at grave og flytte jord og grus. Derfor kan vi også relativt hurtigt klare nedgravning af flere slags kabler. Det kunne f.eks. være fjernvarmeledninger eller nedgravning af kabel til elbiler, nedgravning af fiber, jordvarmeslanger og meget andet.

 

Professionelt bygge- og anlægsarbejde udført af fynsk entreprenørfirma med flair for kvalitet

Da vi holder til i Ringe midt på Fyn, kan vi nemt udføre opgaver for kunder på hele Fyn samt på Sjælland.

Har du spørgsmål til vores opgaver inden for professionelt udført bygge- og anlægsarbejde? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.