Skyttegården B&B

Bygherre: Zoli Holding Aps
Lokalitet: Faaborg
Byggeår:  2016

BESKRIVELSE

En helt særlig renovering med bibeholdelse af den oprindelige stil
Skyttegården er over 200 år gammel – fra 1788. Målet har været at omdanne det 300 m2 store hus til et Bed & Breakfast. Bygningen har nu fem værelser med eget badeværelse, en dagligstue med pejs, en spisestue og et køkken.

Gennem hele renoveringen har det været vigtigt at beholde den oprindelige stil, som huset havde før. Tilbage i 1960 bestilte den tidligere ejer den københavnske artitekt Berner til at indrette huset i klassisk engelsk ”Country House”-stil med synlige bjælker, blomstrede gardiner, håndvaske på alle værelser m.v.

Vi har lagt stor vægt på at vælge gedigne materialer med respekt for dette smukke hus. Der er lagt nyt tag i rød tegl med fast undertag, egetræsgulve i stue og på første sal, samt helt nyt “usynligt” el og vvs i hele huset. Det eneste, der ikke er ændret, er vægge, vinduer i stueplan og Ølands-klinkerne i entreen.

Ved siden af huset er der desuden opført et træhus på 50 m2, som indeholder træpillefyr og saunarum. Saunaen er udført i rød eg, gulvet er slebet beton, og loftet er massiv eg.

Kort sagt en helt særlig renovering, som bør opleves, hvis du går med lignende tanker. Se evt. mere på www.skyttegarden.dk