Erhvervsbyggeri

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Erhvervsbyggeri: Vi udfører alt inden for industribyggeri og kontorbyggeri mm.

Uanset om du gerne vil have opført et nyt kontorbyggeri, industribygninger eller andre former for erhvervsbyggeri? Så er vi en pålidelig, punktlig, præcis og prisbevidst entreprenørvirksomhed.

Siden firmaets spæde start i Odense i 2015, er det vokset og er nu placeret i Ringe på Fyn og tæller omkring 25 ansatte.

Vi råder over egne byggeledere, håndværkere, tegnestue og materiel. Derfor kan vi f.eks. opføre erhvervsbyggeri, industribyggeri og kontorbyggeri samt halbyggerier af lagerhaller, idrætshaller mm. Vi tilbyder desuden også opgaver med svinestalde, distributionscentre og ejendomme for byggeinvestorer.

Du kan benytte dig af vores brede ekspertise og hyre os til at opføre projektet, både som totalentreprise og hovedentreprise. Med os på projektet, får vi sammen ført dit erhvervsbyggeri ud i livet.

 

Her får du altid en fornuftig m2 pris på dit erhvervsbyggeri

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for erhvervsbyggeri og andre typer byggeprojekter.

Da de forskellige dele i processen kan variere i pris, vil kvadratmeterprisen også variere, og derfor kan vi ikke komme med en fast m2-pris på et erhvervsbyggeri.

Hos Toft Entreprise A/S har vi erfaring med alle mulige former for erhvervsbyggeri. Det gælder blandt andet domicilbyggeri, kontorfællesskaber, lagerbygninger og mange andre spændende ting. Fælles for alle projekterne er, at vi kommer med en skræddersyet løsning, som passer perfekt til den enkelte kundes ønsker og behov.

 

Skal du have opført industribyggeri? Vi bygger bl.a. industrihaller, bilhuse, multihaller og meget andet

Toft Entreprise A/S har bred og dybdegående erfaring fra vores mange forskellige byggeprojekter, som vi har udført for erhvervskunder.

Hvis du er erhvervskunde og mangler en samarbejdspartner, der kan bygge industrihaller, bilhuse, multihaller, sportshaller, svinestalde eller andre typer af industribyggeri, så er vi den rigtige entreprenør til opgaven.

Vi er fysisk placeret i Ringe på Fyn, og vi har blandt andet bygget et bilhus i Fredericia, et distributionscenter i Køge Kommune og en lagerhal i Assens. Se et udpluk af vores tidligere byggeprojekter her på vores hjemmeside.

 

Kontakt os i dag om erhvervsbyggeri, industribyggeri, kontorbyggeri mm.

Erhvervsbyggeri kommer i mange afskygninger. Vi har mange referencer inden for området. Vi kan både støbe fundamentet og udføre anlægsarbejdet, så den er klar til at blive beplantet, og vi kan også samarbejde med en lang række underentreprenører/fagentrepriser, som kan stå for de opgaver, som vi hos Toft Entreprise A/S ikke arbejder med.

Som totalentreprenør og hovedentreprenør har vi rigtig mange dygtige samarbejdspartnere, som vi stoler på, og som leverer et godt stykke arbejde – hver gang. Kontakt os i dag og hør mere.

Erhvervsbyggeri alt inden for industribyggeri og kontorbyggeri mm.