Halbyggeri

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Vi tilbyder veludført halbyggeri til en god pris

Vores slogan er “Toft – et solidt fundament”, og det stræber vi efter at leve op til, uanset hvilken opgave vi udfører. Derfor kan du også regne med, at du i os får en kompetent, lydhør, kvalitets- og prisbevidst samarbejdspartner.

Vi vil rigtig gerne stå for byggeriet af din nye hal. Når du benytter os til halbyggeri kan du være sikker på, at alt er i orden, og at vi stræber efter, at alt skal forløbe uden problemer.

Vi sætter pris på veludført kvalitetsarbejde. Det gælder både ved vores opgaver med halbyggeri og andre former for erhvervsbyggeri, såvel som vores mindre opgaver med kloakering, kloakservice samt anlægsarbejde.

Hvis du gerne vil have et bud på, hvad prisen på dit projekt vil være, så giv os et kald i dag.

 

Vi tilbyder alt inden for byggeri af idrætshaller og lagerhaller mm.

En hal er kendetegnet ved at være en stor åben bygning med ingen eller meget få indre rum. Det stiller nogle særlige krav til projektets planlægning og udførsel samt efterfølgende vedligehold.

Da vi har speciale inden for dette område, kan vi bl.a. bryste os af at have udført opgaver inden for:

  • Multihaller
  • Lagerhaller
  • Idrætshaller
  • Ridehaller
  • Maskinhaller
  • Og meget andet

Vi er entreprenør med flere forskellige faggrupper inhouse. Derfor kan vi også løse mange andre opgaver. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Byg lagerhal med os – her får du altid en fornuftig pris

En lagerhal kan – trods sin simple form – variere i bl.a. omfang, indretning, specifikationer, særlige ønsker fra kundens side og de materialer, der anvendes. Derfor kan vi ikke komme med faste m2-priser for at bygge lagerhaller eller andre former for erhvervsbygninger.

Vi har dog altid fokus på tidsoptimering og på, at vores kunder altid skal have en god pris på opgaven. Så derfor kan du trygt samarbejde med os.

Når vi bygger en lagerhal, tager vi byggeriet seriøst fra start til slut, og vores dygtige medarbejdere gør alt, hvad de kan for, at dit halbyggeri står klar til den aftalte tid og matcher dine ønsker.

Hvis du gerne vil se eksempler på lagerhaller og andet halbyggeri, som vi tidligere har opført, kan du kigge på vores referencer.

 

Vil du have en pris på dit halbyggeri? Kontakt os for en uforpligtende snak i dag

Hvis du gerne vil have et estimat på, hvad den samlede pris for dit halbyggeri bliver, vil vi gerne regne på det. Vi tager højde for terræn, materialer, særlige forhold osv.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os enten per mail eller via vores kontaktformular.

Halbyggeri af idrætshaller og lagerhaller mm.