Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger og lad os byde ind på opgaven.

Z

Know-how siden 2015

Z

Specialist

Z

Grundighed

Z

Tidsoptimering

Jens Tofts baggrund

Jens Tofts interesse for byggeri stammer helt tilbage fra hans barndom. I den by, han voksede op, var der en byggeplads, hvor børnene kunne få tildelt et lille stykke jord på 10-12 m2. ”Børnenes Jord”, hed det. Her fik Jens adgang til sin første lille grund, og så byggede han – og byggede til og byggede om. Bl.a. med træ fra et lokalt savværk.

Senere blev Jens uddannet agrarøkonom fra Næsgaard på Falster og fik her et godt indblik i, hvordan jorden fungerer, hvad man kan gøre med den, og hvordan man arbejder sammen med den – fremfor imod den. På skolen stiftede han desuden bekendtskab med en inspirerende underviser, der gav ham en blivende interesse for arkitekturen og dens samspil med naturen, landskabet samt øvrige omgivelser.

Medejer af byggefirma

Efter endt uddannelse arbejdede Jens med salg af inventar til og indretning af stalde. Et par år senere blev han kontaktet af Hans Skjøde, der tilbød ham en stilling i hans byggefirma – et af Fyns største. Jens takkede ja og endte med at være i firmaet i 12 år – de sidste 8 år som medejer. I alle årene beskæftigede han sig her primært med byggeri for erhverv og kommuner, og her fik han for alvor alle byggeriets faser ’ind under huden’ – fra kloakker, jordarbejde, betonfundamenter og anlæg til samarbejdet med arkitekter, ingeniører, myndigheder og håndværkere.

Starter selv

I 2015 besluttede Jens at starte sit eget firma og solgte derfor sine andele i byggefirmaet. Ønsket var at etablere en virksomhed, hvor man først og fremmest kunne udføre opgaver og projekter selv – med egne håndværkere. Og sådan blev det!

Fra Odense til Ringe

Firmaet startede i kontorlokaler i Havnegade i Odense – de første år med opgaver for kunder, som Jens havde med sig fra gamle dage. I 2017 flyttede han kontorfaciliteterne til Selagervej i Ringe og etablerede lager på Fjellebrovej, ligeledes i Ringe. I august måned samme år blev han fri af klausuler fra det gamle firma og kunne dermed for alvor sætte skub i opsøgningen af nye kunder. Opgaverne meldte sig hurtigt, bl.a. et 5000 m2 stort erhvervsbyggeri i Aarhus. I 2018 fulgte bl.a. en række større entrepriser for Faaborg-Midtfyn Kommune.

Og så er det ellers gået slag-i-slag med opgaver og projekter lige siden.

Nyt domicil

I 2020 påbegyndte Toft byggeriet af eget, nyt 1250 m2 stort domicil på Kielbergvej 4B i Ringe – med 2500 m2 belagt udenomsareal. Den nye ejendom blev taget i brug i 2021.

REFERENCER

Erhverv

En stor del af de opgaver og projekter, vi løser hver eneste dag, er relateret til erhvervsvirksomheder. På denne side får du et overblik over nogle af de cases, vi gennem tiden har arbejdet med for gode erhvervskunder – fra etablering af et bilhus, chaufførhotel og lagerhaller til stalde og ejendomme for byggefirmaer.

Kommuner og regioner

På denne side kan du se nærmere på opgaver, vi har løst for danske kommuner og regioner. Vi udfører både enkeltstående jord-, kloak-, beton- og anlægsopgaver samt fag-, hoved- og totalentrepriser og tilbyder serviceaftaler.

Arkitekter og Ingeniører

Det glæder os altid, når rådgivere inddrager os i deres byggeprojekter for bygherren. På denne side kan du se et udvalg af opgaver, vi har løst i samarbejde med en række danske rådgivervirksomheder.

HOVED- OG TOTALENTREPRENØRER

Vi håndterer alt fra udgravning, bortskaffelse, flytning eller deponering af jord til indbygning af råjord, grus og sandpuder. Så uanset hvilken type jordopgave, du har brug for assistance med, står vi klar til at hjælpe dig!